dilluns, 7 d’octubre del 2013

Publicació del nº 20 de la Revista Digital "Lo Càntich" -Hipèrbaton-


Portada de la revista

La redacció de "Lo Càntich" m'ha fet arribar aquesta informació, que passe a publicar:

Benvolgudes i benvolguts,
 
Ens complau compartir amb totes i amb tots vosaltres la publicació del número 20 de la Revista Digital Lo Càntich (Hipèrbaton, 2013), amb portada anterior del polivalent creador Carles Fernández Serra "Carles Ferran" i portada posterior de l'artista gràfic Guillem Sostres. En aquest número, com és habitual, trobareu 172 pàgines amb poemes, relats, narracions, articles, art visual, entrevistes, ressenyes, notes culturals... i les informacions dels últims esdeveniments de l'Associació de Relataires en Català, com la crònica del lliurament de premis i presentació del recull "Pecats Capitals (7+1)", les obres seleccionades en la convocatòria literària, artística i solidària "Paraula d'Espriu" i les últimes publicacions de la col·lecció "Camí del Sorral": "Mirada endins", de Pilar Campmany; "Sota un vel de cendra", de M. Roser Algué Vendrells; i "Miratges" de l'Andreu Tomeu i Mir.
 
Si voleu descarregar-la gratuïtament en format ebook-pdf o adquirir-la en paper (edició en blanc i negre): http://www.bubok.es/libros/228050/Lo-Cantich--Numero-20--Hiperbaton-2013
Si voleu llegir-la com un llibre virtual Issuu: http://issuu.com/locantich/docs/lo-cantich--numero-20--hiperbaton-2
 
I per aquells que volgueu participar en el proper número, amb data prevista de publicació a final del mes desembre, el període de recepció d'obres s'obrirà el dia 7 d'octubre i es tancarà el día 30 de novembre. Esperem les vostres participacions !!!
 
Salut, lletres, art i cultura !!!
 
 
NOTA: No ens agrada l'spam. Aquest correu es remet als associats i associades de l'ARC, als creadors que han participat amb les seves obres i als subscriptors de Lo Càntich. Si alguna persona, o entitat, no desitja rebre els pròxims exemplars en format pdf, preguem ens ho faci saber, per eliminar el seu correu de la nostra base de dades. Moltes gràcies.

-- 
Lo Càntich
Revista Digital de Poesia, Art i Cultura

***

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada