dissabte, 12 de maig del 2012

Lí, al Café del Duende de la ciutat de València


Cartell de l'espectacle

Després de gairebé un mes sense posar cap entrada al blog, capficat com estic amb els preparatius del Festival GOde Poesia, del que ja estem a la recta final (serà el proper 2 de juny), vull fer-me ressò de l'estrena mundial del nou espectacle del meu cosí Domingo Chinchilla. Ací podeu llegir com ho presenta ell mateix amb el seu incomparable humor:

Amiguets i amiguetes:
Perseguir un somni, deixar-se dur per un desig, aferrar-se a una voluntat, creure en un projecte, viatjar amb una idea... són actes que ens ajuden a gaudir de l’existència, malgrat que quasi sempre no els duguem a terme, i es queden pel camí en algú racó de la memòria. Pot ser seria impossible complir tots els somnis, desitjos, voluntats, projectes o idees que tenim. Però a vegades passa, i aleshores la vida pren un color d’alegria, on ens sembla que “tot és possible i tot està per fer” (Miquel Martí i Pol), i on sentim una plenitud que converteix en goig tot allò que toquem.
I això m’acaba de passar amb “Lí”on s’ha fet realitat el somni d’actuar amb música flamenca, el desig de dir versos de poetes que en algun moment de la vida m’han seduït, la voluntat de fer malgrat la immobilitat que ens volen  incrustar en l’ànima, el projecte de fer un recital poètic, les idees que fan de columna vertebral de “Lí”.
L’estrena universal de “Lí” serà el dissabte 12 de maig a les 20h. al Café del duende i podreu gaudir d’aquest esdeveniment històric només per 6 euros amb consumició.
“Tots i totes tenim una idea de Lí, un desig de Lí, un somni de Lí, un record de Lí, una esperança de Lí, un amor per Lí, una experiència de Lí, una necessitat de Lí, fam de Lí... i tanmateix Lí també és a dintre nostre, al cor, a l’esperit, al cos. La estela de Lí ens ha dut a fer aquest camí, a deixar-nos seduir per les seues infinites mirades, a jugar sense límits amb el seu nom i el seu ésser.
Textos: diversos autors-es
Creació escènica: Domingo Chinchilla i Manuel Reyes
Veu: Domingo Chinchilla
Música: Manuel Reyes
Toque en directe: Manuel Reyes
Dramatúrgia: Domingo Chinchilla
Agraïments: Rondalla Celia Giner (Alfafar), Manuel Serena, Café del duende i molts i moltes amics i amigues per les opinions i sentiments que ens heu cedit per a poder fer aquest espectacle.”
Si voleu venir compartiré amb vosaltres i amb molt de plaer aquest somni, desig, voluntat, projecte, idea i la vostra inestimable companyia.

Crec que valdrà la pena, per això us ho recomane a tots els que tingueu l'ocasió de poder assistir-hi.
--ooOoo-- 


Una imatge de l'estrena de "Lí"


1 comentari:

  1. T'he nomenat dins d'una iniciativa blogaire, Blocs Liebster, el que passa és que has de nomenar cinc dels blocs menys el que t'ha nomenat, passat quan pugues pel meu bloc.

    Salutacions

    Vicent

    ResponElimina