dijous, 29 de març del 2012

29-M VAGA GENERAL!!!




            Jo no tanque el blog (és una opció personal), perquè per a mi aquesta no és cap feina ni cap treball. A més a més, vull fer una entrada parlant de les meues raons per a fer una Vaga General:

            Jo treballe a la Ford, i nosaltres establim les nostres condicions laborals mitjançant la negociació col·lectiva, el nostre Conveni que, després de més de trenta-cinc anys, ens ha portat  a la situació actual. Han calgut lluites per a aconseguir el que ara tenim. Unes vegades hem hagut de conformar-nos amb menys del que ens havíem guanyat, i unes altres ens hem aprofitat del nostre prestigi a nivell europeu en qualitat i en eficiència, però al remat, les relacions laborals gaudien d'una estabilitat que garantia el Conveni, i que sempre podia ser denunciat per ambdues parts, en cas de veure algun incompliment.

            A finals del 2008 va esclatar la crisi, i ens vam veure abocats a mesures dràstiques (ERO's, baixes incentivades, reducció de plantilla...), però malgrat la cojuntura tan desfavorable, i el handicap que suposa la majoria de la UGT al Comité d'Empresa, tot es va resoldre mitjançant la negociació entre les parts, que de sempre ha estat la fòrmula més segura per a garantir el bon funcionament dels acords.

            Ara estem en una situació en la que el govern del PP, que només està tres mesos al poder, ha aprovat amb el suport de CiU, UPN i "Foro Asturias", una reforma laboral que, a més d'abaratar i facilitar els acomiadaments, desmantella totalment la negociació col·lectiva com la que ha funcionat fins ara, i de la que us parlava abans, potencia la precarietat laboral dels contractes, etc.. Aquesta és una reforma que suposa un atac frontal als drets dels treballadors, i que junt amb les retallades socials, esdevé un autèntic "téte de force"  a totes les classes populars.

            Després està  tot l'assumpte de la corrupció, que ací al País Valencià és sangnant. Avui acabe de veure als noticiaris que al cas EMARSA (sí, el de la merda...) ha declarat l'ex-alcalde de Manises, al que se li reclamen un total de 25 milions d'euros... I encara els va tocar la grossa!!! (De veritat que pense després d'això, que Déu no existeix, o que és un "catxondo de l'hòstia"...)

            Per no parlar del Cap d'Estat... Sí, del rei:

            Si el seu gendre ha fet el que ha fet, "sa majestat" (ho pose en minúscules, perquè és el que es mereix) hauria d'anar-se'n (i també els seus hereus), perquè o bé és complice, o no se n'havia assabentat de res. I això no queda bé per a un Cap d'Estat...

            Bé, fins ací us he dit les meues raons amb tota la llibertat, i per això us encomane a sumar-vos a la...

 VAGA GENERAL!!!
 

1 comentari: