dissabte, 17 de setembre del 2011

La ILP "Televisió sense fronteres" a tràmit...


Els impulsors de la ILP "Televisió sense fronteres" al Congrés dels Diputats

            El passat dimarts, 13 de setembre, el Congrès dels Diputats va aprovar l'entrada a tràmit da la ILP (Iniciativa Legislativa Popular) "Televisió sense fronteres", avalada per 651.650 signatures de tot arreu de l'Estat espanyol, i sobretot del País Valencià, ja que la iniciativa es va posar en marxa arran de la desconnexió de TV3 al nostre territori, tancant els repetidors d'ACPV amb la tàctica d'ofegar-los amb multes econòmiques desproporcionades per part del govern valencià del PP, que feien perillar el futur del col·lectiu.

Campanya de recollida de signatures (es recolliren en total 651.650)

            Fins ací la notícia, que ha estat valorada com a molt positiva, per part dels impulsors de la ILP amb ACPV al capdavant, doncs obre una llum en aquestes tenebres, inexplicables pels temps que corren, en que ens ha abocat el govern de la Generalitat Valenciana, sobretot als que al llarg de 25 anys hem seguit amb assiduïtat les emissions de la Televisió de Catalunya.

 Vídeo del debat del passat dimarts al Congrés dels Diputats

           La única pega que veig és que la Llei que desenvolupe aquesta iniciativa, es debatrà a la propera legislatura, que eixirà de les Eleccions Generals del 20-N. Si les enquestes no s'enganyen, sortirà una majoria absoluta del PP, i la veritat és que no sé quina mena de Llei poden proposar, perquè fins ara no ho he dit, però el PP es va abstenir a la votació del passat dimarts.

            Esperem que impere el sentit comú...

2 comentaris:

  1. Jo també espero que prosperi i es faci realitat!

    ResponElimina
  2. Esperem que la nostra llengua puga tenir una considerable representació en la televisió, i puguem veure les televisions de les Illes i del Principat, jo només veig a Internet 3-24, i a la televisió normal la 9-24 i la 24 horas de la primera, tot i que de tant en tant veig algun partit a la sexta o alguna pel·lícula, però això de tant en tant, tot i que defense la posibilitat de poder veure de bades televisions en la nostra llengua.

    Vicent.

    ResponElimina