dimecres, 20 de juliol del 2011

La dimissió de Camps


Imatge del Google: Dimissió de Francisco Camps

            Avui el President de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps ha dimitit. Ho ha fet en una roda de premsa en la que, per a concloure el sainet en que des de que es va destapar la trama Gürtel, s'havia convertit el seu govern al capdavant del Consell, no ha permès que les cadenes de televisió presents, donaren la notícia en directe. Ho han fet hores després als diferents Telenotícies. Sí que ho han pogut donar en directe les emissores de ràdio, encara que algunes (cas de RNE) amb greus dificultats.


            Temps hi haurà per analitzar la notícia en profunditat, però sí que m'agradaria dir en una primera valoració que la política, de vegades, és poc (per no dir gens) transparent, i això li fa perdre molta credibilitat entre la gent de a peu. Ho dic perquè era un cas flagrant, que tard o d'hora hauria d'acabar com ha acabat, ja que el PP a nivell estatal no hagués pogut suportar la pressió mediàtica al llarg de la propera campanya de les Eleccions Generals. Però, essent un secret a veus, com és que es va permetre que el Sr. Camps encapçalés la llista per a les autonòmiques? O és que es pensaven que tot restaria a l'oblit en cas de guanyar les eleccions? Això no ho podem saber a hores d'ara, però el que està clar és que la Justícia mai no pot ser substituïda per les urnes... El que la faça que la pague! O almenys, aquells que no siguen prou espavilats per a que no els pillen...     

2 comentaris:

  1. A mi no m'agradava especialment el Sr. Camps però ara anem a tenir el tercer president de la Generalitat valenciana que no parla la llengua dels valencians. Ja veurem.

    ResponElimina
  2. En un país normal faria mesos que la dimissió s'haguera produït però val més tard que mai

    ResponElimina