dissabte, 9 d’abril del 2011

Les llistes de la vergonya

           
 
Imatge de 20 minutos: El jutge Garzón i alguns dels implicats en el cas Gürtel.

             El Comitè Electoral Nacional (espanyol) del PP ha ratificat aquest divendres les llistes a les Corts Valencianes aprovades pel PPCV i en les quals figuren tres imputats en diferents processos judicials sobre la corrupció, com és el cas del president (no es mereix el títol de molt honorable) de la Generalitat, Francisco Camps, i l'antic secretari general del partit, Ricardo Costa, en el cas Gürtel, així com el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de València, Jorge Bellver, imputat per un presumpte delicte de prevaricació en la construcció de l'aparcament als jardins de Monforte.

Foto de la fitxa policial de Francisco Correa, el principal implicat en el cas Gürtel.

             Els portaveus del partit han dit que cal pressuposar la innocència dels imputats, i que les urnes diran la darrera paraula, però això no és el que diu l’ètica política, i cal tenir una miqueta de vergonya, senyors... Alguns, per molts menys motius que els que estem comentant se n’han anat, i no vull dir que siguen per això tot un exemple, però vostès no solten el mànec ni amb aigua bullint, i a la llarga ja se n’adonaran que aquestes actituds no són gens positives per a llurs idees (si és que les tenen)...  Perquè els artistes del País, poden fer cançons com aquesta:


              A més a més, també hi ha  a les llistes personatges com aquest... Què pretén ésser?  El Berlusconi valencià? No sé, no sé...


               Molt bé senyors del PP, vostès sabran el que els convé, però sàpiguen que som molts els valencians als que ens dóna vergonya que personatges com aquests ens representen, per això no ens estranya que protagonitzen actuacions com les que han dut a terme amb la qüestió del tancament de les emissions de TV3, que més tenen a veure amb la màfia que amb un partit democràtic.

1 comentari:

  1. El que encara serà més vergonyós és que tornin a guanyar aquests impresentables!

    ResponElimina