dimecres, 11 d’agost del 2010

Entrevista


Ací estem de nou al tall, després d'una setmana per Lanzarote. Avui he tingut una reunió per a preparar l'acte de la presentació del meu llibre, que tindrà lloc el proper diumenge dia 15 d'agost. Hi ha canvi de lloc, perquè les obres de Vil·la-Eugènia encara no s'han acabat. La presentació es farà al parc del "Clot de Barrabàs" d'ací de Godella, al mateix lloc on es va fer l'any passat el recital de la "II Nit dels Palmitos Blancs".


En aquesta ocasió, l'acompanyament serà de guitarra i bandúrria, i també hi haurà poesia de Vicent Alonso. L'acte tindrà lloc al voltant de les 23 hores, després d'una passejada des de la Torreta de Misildo (Carrer Major).

Ací teniu l'entrevista que em feren per Internet al bloc versos.cat, per anar obrint boca:


1 comentari:

  1. Francesc, demà aniré amnb la meua núvia per anar a l'ajuntament de Godella per a que ens done un plànol de la ciutat, el diumenge si no passa res i trobem el lloc estarem allà.

    Una abraçada de Vicent.

    Dir-te que he llegit l'entrevista i que jo també tinc paraules per salvar de la crema de l'anglès o del castellà, fins i tot del francès, com ara llémena, o jam, etc.

    ResponElimina